Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Rose Bamser - Bamse Af Roser - Blomster Bamse

Rose Bamser - Bamse Af Roser - Blomster Bamse - Teddyway

Rose bamser – Den bedste valg!

En charmerende, højkvalitets og eksklusiv bamse er en fantastisk og unik gave, der vil minde modtageren om dig i rigtig mange år. Disse rose-bamser kan også blive et nyt alternativ til blomsterbuketter!

Takket være egenskaberne ved det materiale, som bamserne er lavet af, kan de gives til de yngste! Børn vil kunne nyde disse rose-bamser uden bekymringer, da alle dele er fastgjort og rosematerialet udgør ikke fare for børns sundhed!

Alle, der har modtaget en rose-bamse, vil uden tvivl være lykkelige: et barn, en kæreste, en kone, en mor eller enhver anden person, som du har kær.


Blomster bamse – Er ikke kun en gave!

Flerfarvede rose-bamser er ikke kun en god gaveide! På grund af deres særpræg og moderne design kan bamserne bruges som dekoration eller indvendigt interiør.

En rose-bamse vil helt sikkert blive genstand for fokus, hvis den bruges som en boligindretning eller endda en æstetisk bryllupsdetalje, som vil bidrage til at skabe en særpræget følelse eller legesyg stemning. Rose-bamserne kan blive meget mere end kun en charmerende gave!


Hvorfor er vores rose-bamser anderledes?

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet til produktion af bamserne. Af den grund virker de 3D-roser, vi bruger, meget naturlige og skaber virkningen af rigtige blomster. Alle de roser, som vi bruger, er håndplukket. Håndlavet blomster giver os mulighed for at skabe et komplet udseende af en bamse, som gør bamserne enestående og charmerende.

Vores rose-bamser kommer til dig:

Hele vejen til din dør – Vi forsikrer dig om, at du vil modtage bjørne over hele EU inden for få arbejdsdage direkte til dig eller på en anden angivet adresse.

Høj kvalitet – Selv de mindste dele af vores håndlavede bamser er ekstremt holdbare og tåler selv permanente krammer. Rose-bamsen vil bringe glæde i årevis, fordi de blomster der bruges ikke mister deres form og farve.

Enestående – Disse bamser giver dig mulighed for at overraske og udtrykke kærlighed og opmærksomhed på en anderledes måde. De følelser der skabes ved at give en rose-bamse vil vare længe, ligesom bamsen selv.


Bamse pleje

Vores rose-bamser kræver ikke nogen særlig pleje. Det er nok af og til at fjerne støv fra rosenbladene og bamsen vil se ud som ny!

Takket være egenskaberne ved det materiale, der anvendes til at fremstille bamserne med, tiltrækker ikke støv og er meget let at rengøre. Det anbefales dog, at du ikke placerer bamsen i direkte sollys for at beskytte bamsen mod at falme.

Product added to wishlist