Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plyspingviner - Kæmpe pingvin bamse - Gigantisk pingvin XXL legetøj

Store Plyspingviner - Kæmpe Pingvin Bamse Gigantisk XXL Legetøj

Hej, jeg er store kæmpe plys pingvinen!

Store plyspingviner - Du har sikkert hørt forskellige historier og fortællinger om de muntre kæmpe pingviner. Du vil sandsynligvis blive overrasket, men jeg er en af dem! Som du ved lever pingviner i meget store samfund, og ensomhed er en af vores største fjender. Af denne grund har jeg besluttet mig for at lede efter en som dig, som kan være min bedste ven!

Min pels er den blødeste i verden, så mine knus er de blødeste Jeg har også et pingvinlignende næb, men bliv ikke bange, den er kun beregnet til blødt at fnugge dit hår! Frem for alt ser jeg frem til at lære dig at kende og dedikere al min kærlighed og lykke til dig! Tvivl ikke, når jeg siger, at jeg af denne grund vil fylde din mørkeste dag med ømhed og høj latter.

Jeg løber, for at blive klar til den store rejse der venter forude, fordi vejen fra nord er lang, og jeg er ivrig efter at møde dig!

Ha det godt indtil vi mødes, min ven!


Uendelig Sjov!

Store plys Pingviner er sandsynligvis et af de muntereste dyr, så du vil aldrig føle dig trist sammen med dem! Når en pingvin kommer hjem til dig , vil du blive fyldt med lykke, glæde og uophørlige latter fordi pingviner er store spasmagere! De nyder at have det sjovt, og deres yndlingsspil er ”fryse”, selvom de har små ben. Hvordan overrasker du en plys pingvin XXL?

Det er nemt. Brug en del af din tid, leg med dem, nyd din dag sammen, og de vil belønne dig med hævn. Fordyb jer i hverdagens eventyr sammen, fordi det er så godt at have en ven ved din side, der elsker hvert minut sammen og elsker dig fra sit overdådige hjerte.


Aftenritualer!

Efter du har tilbragt en hel dag med din nye ven, er det tid til at komme i seng. Pingviner er meget rene dyr, så de elsker at rengøre sig selv! Kram din nye ven inden I skal sove, og han vil belønne dig ved at fnugge dit hår med hans bløde pingvinlignende næb!

Det er, hvad de er vant til nord på! Glem ikke at fortælle forskellige interessante, sjove eller endda mærkelige historier eller historier om andre pingviner, der går på betagende eventyr; når I har fortalt dem, falder din pingvin i søvn og drømmer de mest farverige drømme!

Product added to wishlist