Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys løver - Kæmpe løve bamse - Gigantisk løve XXL legetøj


Store plysløver er hjemmets rigtige konger!

Store plysløver - dyrenes konge rejser sig langsomt op på alle fire, ryster sin gyldne manke, tager en dyb indånding, og så bryder et højt brøl ud fra svælgets dyb. Hver detalje i dette imponerende dyr spreder simpelthen storheden.

Det er derfor ikke underligt, at store plysløver er så populære. Både børn og voksne elsker dem. Små børn vælger normalt løver til forskellige spil. De tilbringer aktivt tid med løver, bærer dem som beskyttelse og falder i søvn med løverne, når de er trætte. Den modige løve beskytter dem om natten og giver dem mulighed for fredeligt at drømme smukke drømme.

I mellemtiden vælger voksne dette plyslegetøj som en interiørdetalje, som understreger deres stærke karakter. De fleste af en løves karakteristiske detaljer afspejles trods alt i plyslegetøj. Sandsynligvis derfor er der mange, der ønsker at få en del af den storhed og mod. "Modig som en løve" siges jo af en grund.


At kramme en plysløve gør søvn sødere

Men tag ikke den fejl at tænke forkert om løver, for de har en anden side af deres, som er meget sød og hyggelig. Vidste du, at rigtige løver kan sove eller hvile i op til 20 timer om dagen? Et utroligt antal! I naturen kan man se løver ligge på ryggen med benene oppe eller døse i skyggen. Løver opfører sig på en meget kærlig måde over for hinanden, mens de daser.

De gnider hovedet mod hinanden og spinder. En plys kopi af løve nok bedst af alt legetøj afspejler dens levende modstykke. Vi finder jo legetøjet, hvor vi har efterladt det – liggende på sengen eller på jorden. Søvnens rigtige konge. Ved siden af sådan en sovende er det meget nemmere selv at falde i søvn.


Hvilken filmkarakter ligner din store plysløve?

Løver er så majestætiske, at de meget ofte er afbildet i forskellige film, serier og endda i tegnefilm. Alle har sikkert set mere end én version af tegnefilmen "Løvernes Konge" eller serie af den legendariske "Madagaskar".

For slet ikke at tale om spillefilmene "The King of the Jungle", "The Chronicles of Narnia", "The Wizard of Oz". I hver af disse film spiller løver de mest fremtrædende roller, som om de var bestemt til at blive stjerner. Lad en sådan stjerne skinne i dit hjem. Dens lysstyrke vil varme dig, når du bliver kold. Plysløvens bløde pels vil venligt putte dig ind til sig selv, når du ønsker at blive krammet.

Og dets imponerende udseende vil inspirere dig til at tage på modige vandreture og vil hjælpe dig til at glemme al frygt, der hæmmer dig. Endelig vil det at have en løve derhjemme virkelig give dig lyst til at se en eller anden film om dette fascinerende dyr, varm krøllet sammen. Du vil være i stand til at gætte, hvilken karakter din løve minder mest om. Måske vil du endda opkalde den efter denne karakter?


Plysløver er legekammerater

Glem ikke, at løver er en slags killinger. Bare lidt større. Men de har det samme gen for leg. Så store plysløver vil være gode spilkammerater. Mens du gemmer dig blandt blomster, forestil dig, at du er i savannens kratland og forfølger bytte. Sammen med løven vil du prøve, hvis brøl spredes over flere kilometer. I vil sammenligne hinandens manke for at se, hvilken der er længere og mere skinnende.

Og du vil lægge dig træt ned og forestille dig, at Afrikas klare sol skinner over dit hoved. Der er masser af spil. Derudover er du ikke alene, der kan lide dem. Det siges, at enhver kat drømmer om at være en løve. Så hvis du har en rigtig kat derhjemme, vil du kunne tjekke det. Måske bliver plysløven den bedste ven af ikke kun din, men også dit kæledyr? Eller måske finder I alle tre på sjove spil?


Blide kram af dyrenes konge

For at afspejle dens kraft er plysløven lavet af slidstærke materialer, som bevarer deres originale udseende selv efter flere vaske. De stærke sømme vil modstå selv de højeste brøl under spil. Og den bløde pels og blide manke vil putte dig, når du vil føle lyst til at hvile.

Du kan roligt holde dette legetøj mod dit ansigt, fordi det er lavet uden brug af sundhedsskadelige materialer, og legetøjet er fyldt med anti-allergiske silikonefiberdetaljer.

Product added to wishlist