Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys kaniner - Kæmpe kanin bamse - Gigantisk kanin XXL legetøj

Store Plys Kaniner - Kæmpe Kanin Bamse - Gigantisk Kanin XXL Legetøj

Hej, jeg er en store kæmpe plys kanin!

Store plys kaniner - Jeg tror, du virkelig kender en masse historier om de smidige og hurtige kæmpe kaninerne.  Jeg er måske ikke så smidig, men jeg er virkelig den ægte lange ører kanin! Som du ved, bor kaninerne i de store og fulde af venner flokke, fordi kærlighed og venskab er meget vigtigt for os. Derfor vil jeg gerne invitere dig til min vennekreds. 

Tro mig, ingen har så blød og blid pels som jeg gør. Og hvad med mine lange ører, som er rigtig gode for at lytte til sjove historier eller endda til triste fortællinger. Lad mig afsløre en hemmelighed, min blød kanin hale kan fjerne det mest dårligste humør. Og det vigtigste af alt, ser jeg frem til at møde dig, fordi jeg virkelig ved, at dig og mig bliver de bedste venner!

Vent på mig, fordi jeg allerede løber for at forberede mig til den store rejse til dit hjem.  Det tager ikke en lang tid, fordi vi, kaninerne, er meget hurtige!

Vi ses, min kære ven!


Det er sjov tid!

Kæmpe plys kaninerne er mest glæde og energiske af alle dyr, så bliver du sikker på, at der er ingen tid til tristhed og dårligt humør. Så snart en kanin kommer i dit hus, bliver de fulde af glæde og sjov. Det ved du måske ikke, men kaninerne er de bedste spillevenner, de kan lege med dig i timevis, og når de er trætte, kan de lide at nusse med deres bedste ven, som de føler sig trygge og rolige med, også tage en lur.

Kaninen vil være den lykkeligste, hvis den bare kan tilbringe tid sammen med dig, og hvad enten bliver det uafbrudt sjovtid, en stille sidde sammen eller endda en rejse. Tro mig, de er de bedste kammerater! Og vigtigst af alt er at kaninerne elsker fra hele deres små hjerte, derfor er de mest trofaste og omsorgsfulde venner!


Før sovetid!

Efter en dejlig dag med en ny ven, er det nødvendig at forberede sig ordentlig til sovetid! Kaninerne er virkelige pedanter, så at holde sig ren er aktivitet, som de elsker. Hjælp kaninen for at ryste sin bløde pels, at børste de hvide tænder, og han vil takke dig ved at beskytte dine drømme.

Store plys kaninerne XXL er også meget nysgerrige og gode lyttere, så vil de lytte til dine historier og fortællinger med stor glæde. Selvfølgelig kan de mest lide historierne om de modige kaninerne og deres uafbrudte eventyrene. Du ved, kaninerne kan nogle gange være bange, så glem ikke at kramme dem, når du slukker lyset. 

Product added to wishlist