Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys giraffer - Kæmpe giraf bamse - Gigantisk giraf XXL legetøj

Store Plysgiraffer - Kæmpe Giraf Bamse Gigantisk XXL - Teddyway

Store plysgiraffer lige fra savannen ind i din omfavnelse!

Store plysgiraffer - du vil ikke forveksle dette dyr med nogen. Den har en lang yndefuld hals, slanke ben, plettet pels, charmerende øjenvipper og store øjne fulde af venlighed. Ja, det er en smuk giraf. Det højeste pattedyr i verden, som kan blive helt op til 5,5 meter højt.

Man kunne næsten se det lige i øjnene, hvis man dannede et tårn på tre personer. Selv nyfødte giraffer er højere end de fleste mennesker. Så en giraf er en sand model af dyreverdenen. Den går elegant på savannens catwalk. Drømmer du sikkert om en giraf, der går i dit hjem? Det viser sig, at alt er muligt. Alt du skal gøre er at ville!


Giraf der passer derhjemme

Ingen ville tilsyneladende tillade dig at holde en rigtig giraf derhjemme. Det ville ikke kun ikke passe ind gennem døren, men ville også knække sengen i et forsøg på at gøre sig godt tilpas, og det ville endelig æde alle dine blomster. Så vi har en bedre løsning - en plys giraf. Måske er det ikke en giraf af original størrelse, der kan ses i naturen. Det er dog stadig et legetøj af imponerende dimensioner, som vil fange alles hjerter med sin sødme.

Du kan være velkommen til at give sådan en giraf som en speciel gave, der viser oprigtig opmærksomhed til en anden person. Og efter at have købt en giraf til nogen, vil du helt sikkert gerne have en hjemme hos dig. Derudover er det et perfekt tilbehør, ikke kun derhjemme, men også i børnehaver, legerum eller ethvert andet rum, som du ønsker at gøre eksklusivt. Store plysgiraffer vil give disse rum et strejf af eksotisme.


Hvert legetøj har sin egen personlighed

Alle giraffer er unikke! Der er ikke to giraffer med de samme pletter på pelsen, ligesom der ikke er to personer med de samme fingeraftryk. Hver persons fingeraftryk er unikke. Plus, plysgiraffer er unikke i deres personligheder. Når alt kommer til alt, bruger alle, der adopterer en stor plysgiraf, meget tid med den: danser, leger, sover med den, ser film, tager billeder (mindst en gang om dagen), prøver forskellige retter, rejser til de fjerneste magiske lande , søg endda trøst hos giraffer, når tiderne er hårde. Normalt sker der interessante historier undervejs.

De skaber et ubeskriveligt bånd med eget legetøj. Ved hjælp af plysgiraffen kan du endda udvikle din kreativitet. Kom for eksempel på mindst 20 steder, som en giraf gerne vil besøge. Eller skab en historie for hvert sted af giraffen. Og tæl nu alle de pletter. Hvor mange pladser er der? Du vil straks opleve, at du er fuldt engageret i denne aktivitet, og at du har efterladt alle daglige bekymringer et sted langt væk. Så den overdådige giraf er mere end bare et legetøj. Det er en unik personlighed, der rejser gennem livet med dig.


Plys giraf er den bedste søvnkammerat

Du vil aldrig kede dig med de overdådige giraffer. Hvorfor? For de har brug for meget lidt søvn. I naturen sover giraffer fra 10 minutter til 2 timer. Forestil dig, at du har brug for så lidt hvile, og du kan bruge resten af din tid på at spille spil. Det ville være dejligt! Men folk skal sove længere. Søvn er trods alt meget vigtig for, at vi kan genvinde vores styrke.

Og store plysgiraffer er specielle ved, at de sover lige så længe som deres ejer. Og altid meget roligt. Ingen plysgiraf vil snorke som en højlydt traktor og vække dig midt i en smuk drøm. Det garanterer vi! Tværtimod vil det ikke kun ikke forstyrre, men vil også hjælpe dig med at falde i søvn lettere. Du vil falde til ro og slappe hurtigere af efter at have krammet sådan et blødt og luftigt legetøj.


Når man laver legetøj, lægges der vægt på vigtige detaljer

Ved at skabe overdådige giraffer blev der lagt stor vægt på kvalitet af materialer, holdbarhed og detaljers autenticitet. Giraffen vil forblive i fremragende stand selv efter mange års søvn, dans eller leg med den.

Dens stærke sømme vil modstå selv den mest intense sjov. Stofferne er velegnede til gentagen vask. Boldene, der bruges til at fylde giraffen på, er anti-allergiske, og hele legetøjet er robust og samtidig blødt og sødt. Alle disse ting gør det muligt at blive meget let forelsket i sådan et unikt legetøj.

Product added to wishlist