Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys flamingoer - Kæmpe flamingo - Gigantisk flamingo XXL legetøj

Store Plys Flamingoer - Kæmpe Flamingo Gigantisk XXL Legetøj

Hej, jeg er store kæmpe plys flamingo!

Store plys flamingoer med klare farver, bløde fjer og godt humør - alt sammen beskriver mig perfekt! Jeg kommer fra de varme lande, så her leder jeg efter en ven, der tit vil kramme mig og ikke lade mig fryse! Kæmpe flamingoer er gode venner og kærlige familiemedlemmer.

Du vil hurtigt finde ud af, at jeg elsker at være sammen med min ven, hjælper gerne vennen i enhver situation, og selvfølgelig er min yndlingsaktivitet gåtur, for som du har set, har jeg lange ben!

Vi flamingoer er en et af de venligste væsener på planeten, og vi ønsker at give al vores kærlighed og glæde til jer, venner! Jeg håber, vi snart finder hinanden!


Vores store plys flamingoer

Vores dejlige, bløde og uendeligt blide store plys flamingoer er et fantastisk gavevalg. Dette plys legetøj lader dig ikke i tvivl. Flamingoerne er fremstillet af holdbare materialer, som vil underholde dig i mange år.

Vores store bløde flamingoer når dig:

Hurtig levering af flamingoer til Din adresse i alle EU lande på få dage. Kureren er klar til at levere pakken lige til Jeres dør!

Holdbart plys legetøj – vores plys flamingoer er fremstillet af materialer i højeste kvalitet, og derfor er de holdbare og kan modstå selv den stærkeste kærlighed. Af denne grund er dette legetøj kendetegnet ved dets holdbarhed og styrke.

Sikkert plys legetøj - vores kæmpe plys flamingo produceres kun af materialer, der er sikkert for børn og miljøet. Da alle produkter er af høj kvalitet, kan du være sikker på, at der ikke er nogen detaljer i legetøjet, der gå i stykker under leg. Flamingoer er fyldt med anti-allergisk fyldstof, så dit barn ikke vil opleve noget ubehag eller sundhedsmæssige problemer under leg.


Pleje af store plys Flamingoer XXL

Disse store plys flamingoer kræver ingen særlig omhu. Det er tilstrækkeligt at vaske flamingoen lejlighedsvis i en vaskemaskine eller i hånden og lade den tørre. På grund af det specielle materiale, der bruges til fremstilling af dette legetøj, tiltrækker det ikke støv, derfor kræver flamingoerne ikke at blive vasket ofte. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at for at opretholde de lyse og iøjnefaldende flamingo-farver anbefales det ikke at udsætte legetøjet for direkte sollys.

Product added to wishlist