Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys elefanter - Kæmpe elefant - Gigantisk elefant XXL legetøj

Store Plys Elefanter - Kæmpe Elefant Bamse Gigantisk XXL Legetøj

Hej, jeg er en store kæmpe plys elefant!

Store plys elefanter - Gør plads til en blød og blid kæmpe elefant, for jeg er her om lidt! Jeg håber, at du er klar til de gigantiske krammer i elefantstørrelse, der vil omslutte dig med kærlighed, varme og en vis ømhed. Min største drøm er at møde min bedste ven!

Måske har du også en drøm? Jeg håber, at vi snart ses, og jeg ser frem til at omfavne dig og fortælle dig mange børnehistorier, for hvis du ikke har hørt det før, er elefanter de bedste historiefortællere, fordi vi har en meget god hukommelse. Jeg er så spændt på at møde dig, fordi jeg ved, at på denne rejse vil jeg møde en ven, som jeg vil elske af hele mit plys hjerte. Min ven, skynd dig, jeg venter spændt på dig!


Store plys elefanter - Ikke bare en gave

Bløde og utrolig blide plys elefanter er ikke kun et godt gavevalg til at gøre dit hjem fuld af glæde og kærlighed, men også en ideel følgesvend for Jeres barn.

Kæmpe plys Elefanterne er fremstillet af holdbart materiale og kan derfor bruges til forskellige anvendelser: f.eks. verdens blødeste pude eller en blød stol, og den kan endda blive den perfekte soveplads for de mindste.

Det er kun afhængigt af din fantasi, hvordan elefanter invaderer dit hjem!


Vores legetøjsproduktion

Vores store plys elefanter er fremstillet af højeste kvalitet materialer, hvorfor de  tiltrækker alles øjne. Den omhyggelige produktion af dette bløde legetøj giver mulighed for at afsløre et komplet og unikt design af elefanter, der vil betage både små og store.

Plys elefanter kommer til dig

Lige til  døren i alle EU lande! Elefanterne XXL vil inden for et par dage blive leveret med en kurer til den adresse, du angiver. 

Høj kvalitet - vores elefanter er fremstillet med kærlighed og materialer af høj kvalitet, der er sikre selv for børn. Af denne grund er legetøjet robust, holdbart og tåler selv de stærkeste krammere. Elefanten er fyldt med anti-allergisk materiale, hvilket betyder, at selv de mindste kan lege med den.

Eksklusivt – plys elefanter er et godt valg til en original gave til både små og store. Hans bløde og blide krop efterlader ingen ligeglade. Disse elefanter giver dig mulighed for at give en følelse, der vil fylde modtagerens hjerte med lykke og glæde.

Product added to wishlist