Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys dinosaurer - Kæmpe dinosaur bamse - Gigantisk dinosaur XXL legetøj

Store Plys Dinosaurer - Kæmpe Dinosaur Bamse - Gigantiske XXL Legetøj

Den store plysdinosaur inviterer dig på leg og sjov!

De store plysdinosaurer er børnenes modigste venner. Tænk bare på, hvor mange interessante historier jeg har at fortælle dig. De er blevet fortalt til mig af mine forfædre, som levede for længe siden. Jeg er sikker på, at du vil give gispe af forbløffelse, når jeg deler mine minder med dig.

Vidste du, at de store plysdinosaurer er loyale og frygtløse venner, der elsker at tage på spændende eventyr? Du kan være tryg ved mig - jeg lover at beskytte dig. Mine skarpe tænder og kløer vil skræmme alle væk. Vær ikke bange, min ven, de udgør ingen fare for dig.

Selvom vi ser truende ud, er vi store plysdinosaurer i virkeligheden venlige og blide. Bare rør ved min pels for at se, hvor meget jeg kan lide at blive nusset og krammet.

I løbet af dagen vil vi tage på eventyr og have en masse sjov, og om natten, når vi skal hvile os efter mange timers leg, vil vi putte og dele vores minder.

Jeg ser frem til at møde dig hurtigst muligt. Derfor har jeg travlt med at forberede mig til turen hjem til dig. Mine venner, de andre store overdådige dinosaurer, har fortalt mig, at de bedste venner er meget beskyttende over for og værdsætter hinanden, at de tilbringer deres fritid sammen, leger sammen og nyder de minutter, de tilbringer sammen. Derfor kan jeg næsten ikke vente med at møde dig.

Vi ses, min ven. Jeg håber, at vi snart finder hinanden!


Den overdådige dinosaur er en overraskelse, der varmer om hjertet!

Den store plysdinosaur er en fantastisk gaveidé til alle - både voksne og små. Prøv at forestille dig, hvor glad en, du holder af, vil blive, når en ny og stor ven finder sin plads i vedkommendes hjem og insisterer på at invitere på sjov og leg.

Denne bamse vil være en god gave til Valentinsdag, fødselsdag eller jubilæum. Den store plysdinosaur vil gå lige i hjertet på alle, fordi dens bløde pels inviterer til at blive kælet og nusset med.


Tilføj noget helt særligt til børneværelset

Vil du skabe en helt særlig stemning på dit barns værelse? XXL-plysdinosauren vil tilføje noget unikt til børneværelset med sin iøjefaldende farve og vil blive en uerstattelig del af det. Den vil passe perfekt ind og vil skabe en helt særlig stemning til børnenes legehjørne. Vi garanterer, at dinosauren Dino straks vil vække interesse hos sin legekammerat.

Denne bløde bamse kan også erstatte møbler. Den store plysdinosaur kan bruges som en blød lænestol, fordi dens fyld af silikonefibre simpelthen tilpasser sig vores kropsform.

Derudover elsker børn den, fordi de at putte sig mod dinosaurens bløde pels og giver dem lyst til at lukke øjnene et stykke tid. Derfor kan den nogle gange bruges som pude eller sovebamse til middagsluren, og den er en uerstattelig forsvarer mod onde drømme om natten.


Teddyways store plysdinosaurer – en garanti for kvalitet

Vi stræber efter den bedste oplevelse for vores kunder. Af denne grund tager vi alle processer - levering, kvalitet og eksklusivitet - i betragtning.

Levering direkte hjem til dig. Du behøver ikke bekymre dig om forsendelsen! Fragtfirmaet leverer dit køb direkte hjem til dig eller personligt til den modtager, du ønsker, i løbet af få dage. Vi leverer varerne i hele EU. Du kan derfor forkæle selv dine nære eller kære, som bor langt væk. Vi forbereder plysdinosaurerne til transport ved at pakke dem omhyggeligt. Bamserne bliver derfor ikke snavset under transporten og vil nå frem til modtageren, som om de lige er blevet hentet i butikken.

Kvalitet. Den store plysdinosaur er syet til at modstå enhver kamp eller hårde kram. Dens materiale er speciel ved, at det ikke samler støv. Plysbamsen er fyldt med kugler af 100 % silikonefiber. De sørger ikke kun for at bevare bamsens originale form i mange år, men har også anti-allergiske egenskaber. Derfor kan selv personer med allergi tåle denne store plysdinosaur. Alle fremstillingsprocesser er i overensstemmelse med EU-standarder og krav.

Eksklusivitet. Takket være deres størrelse kan vores plysbamser glæde selv voksne. Og deres bløde pels tiltaler alle ingen ligeglade - alle vil gerne kramme og nusse denne bamse.


Vedligeholdelse af dinosaurbamserne

Bamserne kræver ingen særlig vedligeholdelse. Dette er en af hovedårsagerne til, at de er så populære blandt vores kunder. Dinosauren samler ikke støv og kan derfor holdes tæt ind til ansigtet. Bamsen kan vaskes i en vaskemaskine og lufttørres.

Hvis du ønsker, at bamsen skal bevare sine klare farver i lang tid, anbefaler vi, at du ikke efterlader den i direkte sollys, da det kan få farven på den overdådige dinosaur til at falme.

Teddyways store plysdinosaurer er ægte eventyrer. De fanger simpelthen øjet med deres farve og form. Vi stræber efter eksklusiv kvalitet og sikrer derfor hurtig og sikker levering samt bamsernes kompromisløs kvalitet. Lad os skabe uforglemmelige overraskelser og glæde for dine kære!

Product added to wishlist