Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys blæksprutter - Kæmpe blæksprutte bamse - Gigantisk blæksprutte XXL legetøj

Store Plys Blæksprutter - Kæmpe Blæksprutte Bamse Gigantisk XXL

Store plys blæksprutter inviterer dig til havets dybder!

Store plys blæksprutter - stor, blød og har hele 8 ben. Hvad er det? Ja, det er en plys blæksprutte! Og den kommer til dit hjem for at blive din bedste legekammerat. Sammen vil I udforske havets dybder, tage på utrolige eventyr, møde nye venner, og undervejs vil blæksprutten fortælle dig mange interessante historier.

Ja! Dette dyr har trods alt levet på Jorden i næsten 300 millioner år. Så den har virkelig mange historier at fortælle! Du vil høre på egen hånd, hvordan dinosaurer dukkede op på Jorden, hvordan de første mennesker levede, og endda hvordan de selv kunne lide at blive filmet i mange tv-serier og film.

Turen bliver rigtig interessant og lærerig. Det vil opmuntre til at lære mere om disse interessante og mystiske dyr. Hvordan ser deres hjem på bunden af havet ud? Hvad spiser de? Hvor rejser de hen? Hvad møder du på deres vej? Hvilke fiskearter er deres bedste venner? Måske deltog din nye ven blæksprutte i optagelserne til tegnefilmen "SvampeBob Firkant"? Det ville være en utrolig succes at have sådan en filmstjerne i dit hjem!


Hvorfor har en blæksprutte brug for så mange som 8 ben?

I det virkelige liv har en blæksprutte brug for så mange lemmer, for at den kan kravle på bunden af havet, svømme og brødføde sig selv og også forsvare sig mod uventede gæster. Ikke underligt, at blæksprutte har brug for mange ben, når der er så mange aktiviteter i havet.

Og de overdådige blæksprutter har brug for alle 8 ben, så de kunne udtrykke deres venlighed bedst muligt. Jo flere ben den har, jo stærkere kan den kramme og putte sig ind til dig. Eller giv en hånd (eller rettere et ben) til alle dine venner på samme tid. Eller hold så mange som otte portioner is med forskellige smagsvarianter.

Og hvad hvis en blæksprutte beslutter sig for at breakdance? Med så mange ben ville den helt klart indtage førstepladsen i en dansekonkurrence. Forestil dig, hvor fedt det ville være at have 8 ben. Hvad sjovt ville du lave med dem? Du kan besvare dette spørgsmål til din nye ven - den plys blæksprutte. Og sørg for ikke at tøve med at give dine svar, for alt er muligt i fantasy- og spillandet!


Gode venner – de store plysblæksprutter

Meget gode mennesker beskrives ofte som godhjertede. Men vidste du, at blæksprutter er tredobbelte godhjertede væsner? Du spekulerer på, hvad der præcist menes med det? Og hvad der menes er, at disse havdyr har så mange som tre hjerter. I havets dyb skal der tre hjerter til, for at blæksprutten kan overleve.

Og hjemme hos dig er alle tre hjerter nødvendige for at vise stor kærlighed. Ikke så mærkeligt, at alle husker deres plyslegetøj. Lag af venlighed, fred og komfort ligger indeni dem. Plyslegetøj har en uforklarlig magisk kraft, som hjælper folk med at falde til ro og får dem til at smile. Så den plysblæksprutte vil give al sin store kærlighed til dig alene.


Octopus er en eksklusiv interiøraccent

Smukt møbleret hjem er alles drøm. Men korrekt udvalgte interiørdetaljer frem for glatte vægge skaber dens hygge. Der er masser af stearinlys, vaser og statuetter i ethvert hjem. Men hvor mange hjem har deres egen blæksprutte? Sandsynligvis ikke mange.

Så her har du en fantastisk mulighed for at skabe et eksklusivt hjem. Efter at have budt en sød lodnet blæksprutte velkommen i din familie, vil du være i stand til at nyde dens selskab og modtage mange behagelige komplimenter for det unikke. En sådan indvendig accent vil være en ægte magnet af opmærksomhed.


Kvalitet prioriteres

Kvalitets plyslegetøj skal holde længe og tåle kram, et maratonløb af aktive spil og endda vask. Disse store plys blæksprutter er lavet af ekstremt slidstærke materialer, som sikrer produkternes holdbarhed, også når de bruges meget intensivt.

Legetøjet er 100% fyldt med silikonefiberkugler, som holder formen på legetøjet uændret i lang tid. Så nyd dit nye legetøj, og hvis det er nødvendigt, kan det vaskes i vaskemaskinen. På denne måde bliver den ren igen og klar til nye eventyr.

Product added to wishlist