Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store bamser - Kæmpe bamse - Gigantisk bamse XXL legetøj

Store Plys Bamser - Kæmpe Bamse - Gigantiske Bamse XXL Legetøj

Store bamser - Kæmpe bamse - uforglemmelige følelser i dit hjem!

Vi, de store kæmpe bamser, er mest loyale venner! Vidste du, at? Jeg vil gerne fortælle dig om mig selv.

Jeg er en stor, blød og blid bamse, der længes efter et stort kram. Jeg har ikke et bankende hjerte, men jeg er fyldt med, er en glæde, en fryd og bogstaveligt talt en himmel på jord. Jeg ser frem til at rejse hjem til dig, fordi jeg ved, at så snart vi mødes, vil vi blive bedste venner, som vil være sammen ved hvert skridt. Ved du med det samme, hvad du gerne vil med mig? Fordi min kuffert allerede er pakket! Jeg elsker eventyr og historier, så gør dig klar til at opleve en masse sjove følelser, som jeg gerne vil dele med dig.


Den store bamse er allerede her!

Lad os have en vidunderlig tid sammen! Når bamsen Teddy kommer hjem til dig, vil de blive fyldt med hygge og varme. Denne nye beboer vil være tæt på dig i enhver daglig situation. Mens du ser filmen, tag Teddy med, han vil gerne holde din hånd, hvis det bliver skræmmende. Bamse bliver glad for dig, og hvis du skal være ked af det, vil tryster dig.  Det er trods alt umuligt at blive ked af det i lang tid, når man er omgivet af de store bløde og blide poter af Teddy. Han lytter altid og forstår dig altid, fordi han er din sande ven, og sande venner forlader aldrig hinanden.

Forlad mig aldrig, lad os altid være sammen! Bamse den kæmpe bamse bliver ked af det, når han ikke ser dig længe. Han venter altid på dig, når du vender hjem og inviterer dig til at underholde med sine runde øjne. Og endnu bedre, hvis han har mulighed for at rejse med dig. En park eller kyst, gård eller endda et fremmed land bliver en bamses yndlingssted, fordi den vil være med dig der. Hvor er det trods alt sjovt at have en blød, blid og kærlig ledsager med på turen, som gør turen til et endnu mere skønt minde. Bamsen vil blive din støtte selv på den længste rejse og vil invitere dig til at omfavne den, hvor den vil sidde blødt og give mere komfort, indtil du når rejsens destination.

Opmærksomhed er mit mellemnavn. Den store bamse Teddy er fuld af den kærlighed, han længes efter at dele med dig. Spar ikke på kram, og han vil belønne dig på samme tid. Inviter ham til at sove sammen, og han vil blive den lykkeligste bjørn i verden og ønske dig en god nat. Og mens du sover sødt, vil det beskytte dig mod dårlige drømme. Teddy vil lytte til alle dine tanker, eller måske endda stole på ham med sine største hemmeligheder, som han aldrig vil afsløre for nogen.

Den store bamse er en fantastisk mandel! Sidder på eller ved siden af ham, selv den mindste, føler ekstraordinær ømhed og varme, falder i søvn. Det er et uundværligt redskab til at diversificere eller endda skabe et nyt søvnritual. Nogle gange er det trods alt så svært at få børn til at sove, så denne bamse er en god følgesvend, der hjælper dig med at slappe af, skaber en følelse af tryghed og hygge.


En sjov tid med en kæmpe bamse!

Teddyway-bamser er intet andet end en idé baseret på barndommens nostalgi. Vores kæmpe bamser er en charmerende, blød gave, der lever op til alles forventninger og ikke vil efterlade nogen ligeglade. Denne gave har ingen alderskrav og kan gives til alle tæt på dig.

Vi har trods alt alle vidunderlige minder om at leve med vores yndlings plyslegetøj - , uden hvilket vi måske aldrig er gået hjemmefra. Genoplev disse minder og lad de vidunderlige og hyggelige øjeblikke af barndommen komme til live igen. Eller måske går denne gave direkte til de små? Så er vi sikre på, at Teddy vil skabe de lyseste og varmeste barndomsminder, og din gave vil stille og roligt se din baby vokse.


Teddyway - store bamser af høj kvalitet

Gennem tiden, og efter at have lyttet til vores kunders ønsker og behov, har vi forbedret vores produkt og dets udstyr. På nuværende tidspunkt kan kunderne vælge mellem flere forskellige typer og størrelser af bamser, tilpasse båndet i den ønskede farve, der pryder bamsens hals, og vælge en æske med yndlingsbolsjer, der følger med bamsen. Du kan altid dele Dine ønsker og vi pynter og forbereder en bamse til turen som en gave - vi pakker den ind til Dig. Vi forstår, at der er omstændigheder, hvor Du ikke kan levere det selv, så vi leverer plyslegetøjet lige til modtagerens dør.

Vores mål har altid været og er at skabe gaver, der spreder glæde og efterlader et uudsletteligt indtryk. Vi ønsker, at alle skal have mulighed for at mærke, hvad det vil sige at være tæt på en blød, luftig og stor bamse, der bliver alles favorit derhjemme. Bamsen i størrelse XXL bliver ikke kun en ven, men også en dekorativ detalje til Din bolig. Hver gang du vender hjem og ser denne gave, vil modtagerens ansigt være udsmykket med et smil. Legetøjet vil minde dig om, og dets hjerte vil blive varmet af behagelige minder. Bamsen vil minde dig om din omsorg, opmærksomhed og kærlighed hver dag.

Vi tilbyder vores kunder en langtidsholdbar gave. Vores bamser er et produkt af højeste kvalitet, hvis materiale vil modstå selv de mest frække familiemedlemmers kærlighed. Bamsen vil være en fantastisk gave selv for pårørende med allergi, da det bløde og formfrie fyldstof er certificeret og opfylder alle sundheds- og sikkerhedskrav i EU.

Teddyway bamser er en fantastisk måde at udtrykke bekymring, kærlighed, venskab eller sympati for dine kære mennesker! Vi får mange mails med inderlige historier om, hvordan vores store bamser gør et kæmpe indtryk og skaber en særlig følelse. Vi garanterer, at dette gaveudvalg vil være perfekt til selv din største lejlighed. En vigtig dag bliver uforglemmelig.


Plyslegetøj - en dekorativ detalje til Din bolig?

En stor bamse kan blive accenten i dit hjem. Når han erobrer hjørnet af sengen eller værelset, vil han kun invitere dig til at omfavne og give et stort kram.

Disse kæmpe bamser i XXL-størrelse kan blive en god sovedyr for børn, fordi deres størrelse og blødhed hjælpe med at putte og lukke øjnene for dit barn. En ny ven vil varme op og forsvare sig mod dårlige drømme.

En anden favoritbrug af en stor bamse er en siddesæk. Den er behagelig at sidde på, så den kan bruges, når barnet spiller playstation, eller du har brug for et behageligt sted på jorden til at læse en god bog. Det er i øvrigt også en god rygstøtte, når du blødt vil læse en bog, se tegnefilm eller spise morgenmad.

Vi glemte næsten at nævne, denne overdådige ven er en fantastisk følgesvend på turen. Det kan blive en behagelig pude på en lang rejse i bilen, samt en loyal legekammerat.


Den plys bamse er den perfekte gave til den særlige lejlighed

Jeg vil gerne sige, at nogle gange behøver en gave slet ikke en anledning, men der er stadig forskellige højtider, som vi gerne vil nævne for at vise vores opmærksomhed.

En stor bamse er en unik gave til en kvinde på Valentinsdag. Bamser i forskellige farver og størrelser giver dig mulighed for at vise og udtrykke, hvad der nogle gange er uudtalt i ord. Bamse i XXL størrelse, vil overraske din partner og fortælle partneren om de stærke følelser som kaldes kærlighed.
Det er også en hjertelig gave til mors dag, fødselsdag eller jubilæer. Plyslegetøj har ikke et alderskrav, det er en gave som altid er en fornøjelse at modtage, så det er en god måde at forkæle og overraske en man holder af.

Det er nødvendigt at nævne, at store bamser er en yndlingsoverraskelse af babyshower. Forskellige bamsefarver kan justeres efter det forventede barns køn og bliver samtidig en fantastisk accent, der vil oplive feriens følelser og billeder.

Lad os heller ikke glemme mænd. Et plyslegetøj fremkalder hyggelige følelser selv for mænd, så det kan blive en original overraskelse til en mands dag eller fødselsdag.

Rejser du til dit barns fødselsdag eller skal du fejre dåb? Overrask med en blød, hyggelig og blid gave. En stor bamse er et langvarigt minde, der sammen med et voksende barn vil skabe minder og deltage i vigtige begivenheder i ens liv. Ikke kun det, det vil også dekorere festlokalet.
Hver overraskelse ligger i vores minder, og en uventet gave begynder at associere med den kære person, der gav den. Med Teddyway kan Du skabe minder, der ikke engang passer i dine arme.


Hvorfor skal man vælge Teddyways kæmpe bamser?

Enestående legetøjskvalitet. Vi vil straks besvare spørgsmålet hvorfor Teddyway - på grund af produktets enestående kvalitet. Stærke sømme og et stift, formbevarende materiale giver legetøjet en unikt levetid, symmetri og form. Alle detaljer og dele af legetøjet er kvalitativt forstærket, så dets krop forbliver stabil, selvom bamsen oplever de mest larmende børnelege.

Legetøjet er fyldt med materiale, der egner sig til selv de mest følsomme. Bamsen giver ikke allergi og opfylder alle sikkerhedskrav. Dens fyldstof har anti-allergiske egenskaber, så alle virkelig kan elske og nyde det.

På grund af det specielle materiale, der bruges i produktionen, tiltrækker denne store bamse ikke støv, så den skal ikke renses ofte. Sådan en overflade forenkler i høj grad plejen af et plyslegetøj, da det ikke kræver din ekstra indsats.

Sikker og hurtig levering af varer. Alt legetøj, uanset størrelse, når modtagere i hele EU. Vi leverer bamser lige til døren og leverer din gave lige til Dine hænder. Modtageren skal ikke bøvle og rejse for at hente din overraskelse på posthuset eller posthuset, og du vil kunne være sikker på, at gaven ikke tages med nogen steder og bliver leveret direkte til modtageren.

Den store bamse XXL-legetøj er pakket sikkert, så det ikke bliver snavset under turen. Du kan være sikker på, at du vil være i stand til at implementere denne overraskelse fejlfrit.

Bredt udvalg af størrelser og farver. I Teddyway vil du kunne vælge mellem forskellige størrelser af bamser, fra almindelig til XXL størrelse bamse. Kun Du kan bestemme hvilken størrelse kram du vil give til dine kære! Forskellige farver af bamser giver dig mulighed for at kombinere dem med interiøret eller bare vælge den farve, du bedst kan lide. Overfloden af valgmuligheder giver dig mulighed for at vælge et overdådigt legetøj, der opfylder alle dine forventninger.


Hvordan plejer man legetøj?

Du havde sikkert ikke engang forventet, at bamser var så nemme at vedligeholde. Bamser kan vaskes direkte i vaskemaskinen eller i hånden og få lov til at tørre af sig selv. De kræver ingen særlig pleje.
Der bemærkes, at hvis man ønsker at bevare de lyse farver på plyslegetøj, anbefales, at du ikke udsætter de for direkte sollys, da de kan falme legetøjet.

Teddyways mål er enestående kundeservice. Derfor udfører vi ordrer hurtigt og sikkert. Vi sælger kun store bamser af højeste kvalitet, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at udtrykke vores kærlighed og opmærksomhed med langtidsholdbare og omhyggeligt syede bløde legetøj.
Hver af os i vores barndom havde et yndet plyslegetøj, der vækker varme minder. Hvem sagde, at de ikke kan skabes til voksne?
Og de små med strakte arme vil tage den store bamse ind i deres liv og vil efter mange år huske din gave som det hyggeligste og sødeste stadie i deres barndom.

Product added to wishlist