Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Store plys aber - Kæmpe abe bamse - Gigantisk abe XXL legetøj

Store Plysaber - Kæmpe Abe Bamse Gigantisk XXL - Teddyway

Store plysaber inviterer dig ind i deres omfavnelse!

Store plysaber - brede skuldre, lange arme, pjusket pels. En stor abe nærmer sig langsomt... for at gribe og holde dig komfortabelt i sin bløde omfavnelse. Vi er ikke i tvivl om, at I vil blive uadskillelige venner! Når alt kommer til alt, ligner mennesker så meget disse intelligente dyr på Jorden, og ligheder forenes. Og intet i denne verden er skræmmende, når du krammer sådan en sød abe. Dette legetøj vil erstatte en legekammerat, en lytter til dine bekymringer, en trøster, en giver af fred.

Du vil aldrig være bange for at falde i søvn ved siden af, selv i fuldstændig mørke! Og drøm så de mest farverige og smukke drømme, hvor I begge sammen vil tage på ubekymrede eventyr. Endelig kan et sådant legetøj ikke være ubemærket. Så det vil spille hovedrollen som værelsesindretning i dit hjem.


Indlysende ligheder

Alle bedste venner ligner hinanden på en eller anden måde. Når du kigger fra siden, kan du se det med det samme. Vidste du, at mennesker har mange ligheder med aber? Aber kan forstå skrevne tal og endda tælle. De kan også udføre grundlæggende regneopgaver.

Aber har ligesom mennesker brug for at være sammen med nogen. Vi kan ikke være alene i lang tid. Mennesker har brug for at kommunikere konstant, at passe på hinanden, at tilhøre fællesskabet. Derudover elsker vi bananer! Masser og masser af bananer! Det er en af de mest populære frugter, som både mennesker og aber elsker at spise. Derudover elsker nogle abearter at tilbringe tid i vandet. De nyder at plaske i varme kilder. Forskere fandt ud af, at varme bade hjælper aber med at reducere stress.

Det er godt! Vi gør trods alt det samme! Hvem ved, måske har vi adopteret denne idé fra aber? Efter en hård dag elsker folk ofte at fylde badekarret med varmt vand og slappe af i det. Det er så dejligt at have sådan en lignende plys ven!


Til rummet - sammen med plysaberne

De store plysaber er et legetøj, der vil hjælpe med at udvikle fantasien. Når alt kommer til alt, ved alle, at en abe var den første, der fløj til rummet. Så mens du leger med din nye ven, kan du forestille dig, hvordan I begge sammen stiger op i det store rum. Hvordan du kredser om Jorden og beundrer dens klare farver, og stopper et øjeblik for at spise en sandwich på Månen. Senere passerer du en eller anden asteroide og opdager nye planeter.

Måske vil du undervejs møde den Lille Prinss planet og besøge ham for at sige hej. Det faktum, at du er sammen med din bedste ven, en stor plysabe, er den bedste del af hele denne rejse. Dyrk din kreativitet og skab dine egne historier. Det er trods alt så interessant og legende. Livet er interessant, så længe vi tillader os selv at fantasere.


Plysabe er en mindeværdig gave

Et stort plyslegetøj viser stor kærlighed. Så den er perfekt som gave til en elsket og vigtig person, som du gerne vil vise særlig opmærksomhed. Sådan en gave synes at sige: "Husk mig, når jeg ikke vil være omkring dig". Og at kramme et så stort legetøj minder virkelig om menneskelig omfavnelse. Så plysaben er en fantastisk gave til både en voksen og et barn.

Det kan gives som gave til en søn, datter eller forældre. Selv bedstemødre vil elske det - du bliver deres yndlingsbørnebørn. Sådan en gave vil endelig få en seriøs chef til at smile. Det er simpelthen umuligt at modstå denne yndige gave. Og der er ingen grund til at gøre modstand - alt du skal gøre er at nyde en oprigtig gave og nyde din unikhed.


Der bruges kun gode materialer til at lave godt legetøj

Alle vores legetøj er lavet af certificerede materialer af høj kvalitet, som er perfekte selv for følsomme mennesker. Når alt kommer til alt, vil alle altid putte med sådan et sødt legetøj. Så det er vigtigt, at det ikke forårsager unødig irritation.

Aben er fyldt med silikonefiberkugler. Disse bolde har anti-allergiske egenskaber. Så selv allergiske og meget følsomme mennesker kan lege med denne overdådige ven. Lad dine boltreøjeblikke ikke kun være sjove, men også sikre!

Product added to wishlist