Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

Kæmpe plys bamser - Køb stor bamse - Gigantiske bamse XXL

Kæmpe Plys Bamser - Køb Stor Bamse - Gigantiske Bamser - Teddyway

Filtrér efter

Pris
kr kr
Størrelse
Farve
Filter
Viser 1-28 af 82 element(er)

Kæmpe plys bamser - Lykke i dit hjem!

Jeg er en stor, blød og sød bjørn. Jeg har ikke et hjerte der slår, men jeg er fyldt med kærlighed fra mine ører og ned til mine fødder. Jeg venter spændt på min tur hjem til dig, fordi jeg ved at når vi mødes, vil vi blive bedste venner, der vil være sammen over alt. Har du nogle ideer til hvad vi kunne lave sammen? Som du kan se er min taske allerede pakket!


Didelis pliušinis meškinas jau čia!

Lad os bruge tid sammen - Når bamse bjørnen kommer til dit hjem, bliver den fyldt med velbehag og varme fordi denne nye beboer vil være med dig I alle daglige situationer. Tag bamsen med dig når du ser en film, han vil med glæde holde dig i hånden hvis du bliver bange. Bjørnen vil meget gerne deltage i dit daglige liv. Bamsen vil nyde ting sammen med dig, og hvis du er ked af det, vil han lysne din dag.

Lad os altid være sammen - Bamse bjørnen er fuld af kærlighed, som han ønsker at dele med dig. Hold dig ikke tilbage med kram, og han vil give dig det samme igen. Inviter ham til at sove sammen og han vil blive den lykkeligste bjørn i verden, og mens du nyder dine søde drømme, vil han beskytte dig mod mareridt. Han vil lytte til alle dine tanker, og måske vil du endda betro ham med dine dybeste hemmeligheder, men bare rolig, han siger dem ikke til nogen.

Opmærksomhed- er mit efternavn - Bamse bjørnen er fuld af kærlighed, som han ønsker at dele med dig. Hold dig ikke tilbage med kram, og han vil give dig det samme igen. Inviter ham til at sove sammen og han vil blive den lykkeligste bjørn i verden, og mens du nyder dine søde drømme, vil han beskytte dig mod mareridt. Han vil lytte til alle dine tanker, og måske vil du endda betro ham med dine dybeste hemmeligheder, men bare rolig, han siger dem ikke til nogen.


Lykke tid!

Teddyway er intet andet end en ide baseret på barndomsnostalgi. Vores bamser Tedys er glade for en blød og tilfredsstillende gave, der ikke vil forlade nogen ligeglad. Denne gave har ikke en aldersrelateret censur, så det kan skræddersyes til enhver, din elskede person.

Over tid og efter kundens ønsker og ønsker,vi forbedrer vores produkt og dets udstyr. I øjeblikket kan kunderne vælge mellem flere forskellige typer og størrelser af bamse, anvende et bånd af den ønskede farve, der er dekoreret med en bamse hals, vælg kassen med yndlings slik, der kommer sammen med bamsen og vælg pakken til gave.

Vores mål har altid været at skabe gaver, der ville sprede glæde og forlade et uudsletteligt indtryk. Vi ønsker, at alle skal kunne føle, hvad det betyder at passe ind i en blød og stor bamse, der bliver den mest elskede i hvert hjem.

Vi tilbyder til vores kunder en langvarig gave. Vores bjørne er det højeste kvalitetsprodukt, hvis materiale vil modstå kærligheden hos de mest frustrerede familiemedlemmer. Bamseen vil være en god gave selv for dem med allergi, fordi det bløde og ikke-ætsende fyldstof er certificeret og opfylder alle kravene i EU’s sundhedssikkerhed.

Du vil opdage, at Teddyway amser er en fantastisk måde at udtrykke din bekymring, kærlighed, venskab eller sympati til dine kære folk!

Product added to wishlist

For at sikre kvaliteten af dine besøgendes browsing til statistiske og markedsmæssige formål, bruger vi cookies på vores hjemmeside. Du kan til enhver tid ændre dine browserindstillinger og deaktivere disse cookies.