Tag Det Roligt!
Få 5% Rabat På Dine Køb

Klik på en knap nedenfor, så får du en rabatkode til butikken.

1. Forsendelsesomkostninger afhænger af destinationsland og ordrestørrelse.

2. Hvis en kunde ønskerat at modtage varen til hans/hendes bopæl, er han/hun forpligtet til at angive den nøjagtige adresse, vejnavn, by, land og telefonnummer.

3. Varerne leveres af kurer.

4. Efter kureren har afhentet varen, vil vi informere dig via SMS eller e-mail.

5. Før du ankomst til din bopæl, vil kureren informere dig om den planlagte leveringstid ved at ringe til dig eller sende dig en sms.

6. Leveringstid:
– Leveringstid i hele Danmark: 2-4 hverdage.
– Leveringstid i andre EU-lande: 2-5 arbejdsdage.
– Leveringstid uden for EU: 4-12 hverdage.

7. Denne leveringstid finder gælder ikke, hvis den vare, som køber vælger, ikke er på lager eller i tilfælde af uforudsete omstændigheder, som sælgeren ikke er ansvarlig for.

8. Køberen er forpligtet til at modtage de bestilte varer personligt, eller de skal modtages af den person, der er angivet i forsendelsesoplysningerne. I andre tilfælde har køberen ikke har ret til at fremsætte et krav om, at varen var blevet leveret til den forkerte person.

9. Sælgeren er ikke ansvarlig for levering af varerne, hvis varerne ikke leveres eller ikke leveres i tide, hvis køberen er ansvarlig for forsinkelsen eller under de omstændigheder, som køberen er ansvarlig for.

10. Varerne leveres til følgende lande i Den Europæiske Union: Litauen, Letland, Estland, Polen, Finland, Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Luxembourg, Holland, Frankrig, Slovakiet, Tyskland, England, Italien, Kroatien, Slovenien, Sverige, Ungarn, Irland, Bulgarien, Grækenland, Spanien, Portugal, Rumænien.

* Varerne leveres også uden for EU. For detaljer om de specifikke leveringsomkostninger henvises der til hjemmesiden for køb af produkter eller kontakt os via e-mail info@teddyway.dk.

Product added to wishlist